The President – om kommunikation och konsten att leda

 

En pjäs om det personliga ledarskapet och balans i livet. 

Följ med på en spännande resa. Fylld av fantasi, humor och eftertanke.

 

Foto Rosarium Production

Foto Rosarium Production

The President  handlar om Viktor Dahl, en man i sina bästa år. Som liten grabb ville han bli timmerkörare i skogen, som farfar. Ha en häst, som farfar. Men livet vill annorlunda. Viktor blir artist. Europa blir hans arbetsplats. Viktors förebilder, farfar och hästen Kasper, kommer att spela betydande roller i hans liv. Som artist lär sig Viktor mycket om den skapande processen, något han har nytta av när han senare blir VD för ett framgångsrikt företag. Vad har ledaren Viktor att lära av artistens kreativitet?

Vi får följa Viktor på hans livsvandring som ledare, i med och motgång. Han kommer till olika vägskäl, reflekterar, tvingas byta färdriktning och blir till slut genom sina livserfarenheter en riktigt skicklig ledare, för sitt med tiden, alltmer framgångsrika team.

 

 

 

Diskussionsteman: från The PresidentPresident på koffert

 

Konsten att leda – ledarskapet som konst! Kreativitet – innovationer och nyskapande! Konsten att leda – ledarskapet som konst! Arbetsglädje – har vi råd med det? Arbetsplatsen som scen – rollen som ledare!         Tysta budskap – kroppsspråkets betydelse! Förebilder– att ge och få inspiration! Framgång och motgång – att växa som ledare! Stress / Balans i livet – från hästlunk till jetflyg. Hinner vi med?  

Speltid ca 90 minuter. Efterföljande diskussion ca 2 timmar.

 

 

 

Knivsta Kommun Kommunchef, Lena Fransson                                                                         

”Hela dagen blev mycket lyckad. Pjäsen och den efterföljande diskussionen har fått mycket goda omdömen från alla närvarande! Själva pjäsen har ett aktuellt och värdefullt innehåll som trollband hela församlingen. Alla i salen blev berörda av pjäsen och innehållet. Ert sätt att sköta redovisningen var mycket bra. Ni lyckades få alla grupper att bidra till helheten. Frågorna som ni förberett var aktuella och fick igång bra diskussioner i grupperna. Jag och mina chefer är mycket nöjda över innehållet och resultatet. Tack för en fantastisk upplevelse!”

Manus & regi:Terri-Lynne S. Waldvik I rollen:Per Waldvik Teknikerteam:Erik Gärdekrans och Niklas Hellberg

Foto Rosarium Production