Hållbarhet är temat för Teater Rosariums senaste produktion VISA VÄG

Teater Rosariums nyskrivna teaterföreställning VISA VÄG handlar om det visionära ledarskapet på väg mot en hållbar och mer attraktiv framtid.

En både uppfodrande, tankeväckande och en rolig föreställning som belyser ett antal brännande aktuella frågor som tex. de fem b:na; bilen, biffen, bostaden, butiken och börsen. Hur kan vi tänka i nya banor? Hur blir vi bättre på hållbarhet – även mot oss själva! Vilka utmaningar har vi framför oss och hur ser möjligheterna ut? Sverige ligger i framkant och det skall vi vara stolta över men hur går vi vidare? Det är bråttom! Rosarium är resande i teater och spelar för chefer och ledare på ledardagar och event för bl.a kommuner, landsting, företag och övriga organisationer.  

Optimistisk teaterföreställning om hållbar framtid. Med vidunderligt vackra bilder och stämningsfull musik vill skådespelaren Per Waldvik visa vägen mot en hållbar framtid. Budskapet är optimistiskt.” Så här skrev bl.a Clas-Göran Sannerman i Ljusnan efter premiären.

hjordis_pettersson

Hjördis Petterson hos Hagge Geert här med sitt brinnande engagemang 

Det brinner” som Hjördis Petterson, denna glimrande skådespelerska,  läste med sån glöd redan på sin tid.

För mer info se: www.rosarium.se

 

 

 

 
 
Dela detta inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>