BERÄTTELSEN OM TEATER ROSARIUM

Vår vision om specialskriven teater för chefer och ledare!

TEATERN har alltid varit vår yrkesmässiga arena. Här ville vi på 1980-talet förverkliga vår vision om en verksamhet där hjärta, sinne och intellekt kunde samverka och utmynna i möten och konstruktiva seminarier kring ledarskap. Att skapa teaterföreställningar för chefer och ledare med efterföljande reflektion och diskussion blev det konkreta uttrycket för vår vision. Vårt signum är fortfarande att använda oss av teaterkonstens mångfacetterade uttrycksmedel för att skapa energi, sinnlighet, nyfikenhet och igenkännande.

Att arbeta med teater som inspiration och språngbräda till efterföljande workshops, var något helt nytt i ledarskapssammanhang på 80-talet och vi var pionjärer med detta arbetssätt. Arrangörerna märkte att det vi levererade var något helt annorlunda jämfört med exempelvis en föredragshållare. Det vi erbjöd med vårt upplägg var en stark teaterupplevelse, näring för både känsla och intellekt kopplat till ledarskapsfrågor av hög karathalt. Något som vår publik bar med sig och kunde återkoppla till under lång tid framåt.

IMG_0977 - version 2

Vi kallade oss Media dell´arte då, för ca: 35 år sedan. Vid millenniumskiftet, bytte vi namn till Rosarium Production eller Teater Rosarium som en del kallar oss. Ett flertal teaterföreställningar har passerat revy genom åren. För närvarande har vi tre teaterpjäser på vår repertoar; Vår senaste pjäs heter VISA VÄGom det visionära ledarskapet på väg mot en hållbar och mer attraktiv framtid!  Övriga pjäser är TURBULENSom värdegrund, attityder och bemötande och THE PRESIDENT – om konsten att  leda och finna balans i livet. Terri-Lynne S. Waldvik är teaterns dramatiker och regissör. Engagerade medarbetare har genom åren arbetat med teknik, varvat med olika sceniska insatser. Tack alla! Per Waldvik har genom åren axlat titelrollerna och fortsätter att gestalta dessa i de olika pjäserna.

 

 

Teatermasker

Dela detta inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>