Om oss

TEATERN har alltid varit vår yrkesmässiga arena. Här ville vi förverkliga vår vision om en verksamhet där hjärta sinne och intellekt fick möjlighet att samverka och utmynna i möten och konstruktiva samtal. Vid milleniumskiftet startade vi därför Teater Rosarium, som i dag har givit föreställningar för ca: 50 000 chefer och ledare runt om i Sverige.

Per på hemsidan

Per Waldvik

Skådespelare / Producent / Utbildningsledare. Per Waldvik har under 30 års tid arbetat med film, radio,TV och scenteater bl.a.på Dramaten,Stadsteatern, Östgötateatern mm. Per drog svärdet mot Draken i Hasse & Tages film Äppelkriget och kastade handgranat i Jolos Någonstans i Sverige, där han slog igenom och blev Morsgrisen med hela svenska folket. Per svingade lansen för sina elever som den unge idealisten i Lära för livet, Carin Mannheimers TV-serie om skolan i mitten av 70-talet. Per är idag resande i teater där chefer och medarbetare är hans publik, han gör titelrollen i pjäserna Turbulens – om etik och civilkurage, The President – om ledarskap och balans i livet, samt i vår kommande produktion, som har premiär i september Visa Väg – om visionärt ledarskap i en utmanande tid.

 

 

 

Version 3

Terri-Lynne S.Waldvik

Dramatiker / Fotograf / Skådespelare. Terri-Lynne S. Waldvik är född i USA och bosatt i Sverige sedan 1961. Blev känd för den stora TV-publiken genom rollen som Camilla i Carin Mannheimers idag legendariska serie Lära för Livet. Terri-Lynne har bred teatererfarenhet. Hon har arbetat på bl.a Dramaten,Stadsteatern, Orionteatern, Pistolteatern, inom film, radio och TV samt de egna produktionerna Turbulens,The President, Håll ut och Visa Väg som hon skrivit och regisserat. Terri-Lynne innehar en Filosofie Magisterexamen i Litterärt Skapande/Master of Arts in Creative Writing. Hon har även studerat analytisk psykologi och etnologi. Terri-Lynne gjorde 2012 skönlitterär debut med sin roman, ”Som om jag vore något mycket dyrbart”, som fått lovord av press och läsare.

 

 

Rosarium Production 4

”En mycket fin och berörande bok! Redan från första sidan greps jag av din berättelse och sedan gick det inte att lägga boken åt sidan – tack och lov att den slutade bra – så borde alla berättelser i verkligheten också sluta.” Författare Barbro Lindgren

”En berättelse som går rakt in i hjärtat” BarnensBokklubb. Intresserade köp boken på nätet via AdlibrisBarnens BokklubbBokusakademibokhandeln En utmärkt högläsningsbok för hela familjen!